Hejsan!

Mitt namn är Isak Edman och jag kommer att fungera som värd i årets styrelse. Jag är 20 år, hemma från Nykarleby och har skostorlek 43. Jag studerar för första året så det är också mitt första år i styrelsen. I värdskapet ser jag mest fram emot att fixa det söta. Jag ser det som fascinerande att kombinera rätt smaker i bakning och att helt enkelt försöka få det så gott som möjligt. Estetik överlåter jag till andra.

Gällande intressen är jag en fotbollsfantast. Jag sätter ofta min tid på att spela fotboll, diskutera fotboll, se på fotboll eller spela Fifa. Andra saker jag tycker om är fiske, bakning, betesbygge och alla andra bollsporter än fotboll också. Mig får man gärna ta kontakt med om man behöver en till spelare till volleyplanen eller någon annan plan!

26653916_965090946963411_143599372_o
Förvånansvärt svårt har jag att hitta en bild på mig utan någon fisk med så ni får en sådan.

Över till frågorna:

 

Vilken är din favoritårstid och varför?

Mitt svar här är det klassiska: sommaren. Vädret är varmt (åtminstone nån dag) och man får en paus i studierna. Det är också årstiden som det är trevligast att vara ute på sjön, men mera om det i en annan fråga.

Vad ville du bli när jag var liten?

Jag hade redan som ung en klar plan för hur mitt liv skulle se ut. Jag skulle som ung flytta till världens bästa fotbollsklubb, FC Barcelona givetvis, och bli proffs där tillsammans med min stora idol Andres Iniesta. Någonstans på vägen gick det lite snett eftersom jag för tillfället spelar i division 7. När man spelar i lägsta divisionen i en kass fotbollsnation som Finland är det lätt att konstatera att jag istället spelar i ett av världens sämsta fotbollslag.

Flygpilot eller sjökapten?

Jag skulle definitivt hellre vara sjökapten. Att vara ute på havet är det mest fridfulla jag vet, och att styra över ett fartyg skulle vara mäktigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s