Halloj!
Jag heter Emma Olander och ni kommer att höra mycket ifrån mig under det kommande året då jag blivit invald som informatör till styrelsen 2018. Jag fyllde nyligen 24, kommer ursprungligen från Helsingfors/Sibbo/Kervo, studerar för tredje året på lärarlinjen och min skostorlek är 38.

Min fritid kretsar ganska långt kring studierna och styrelsesaker, och jag drömmer om att åka på en lång resa någonstans varmt bara jag får ihop pengar och tid någonstansifrån. Den senaste filmen jag sett på bio var Star Wars: The Last Jedi och min favoritkaraktär från den är general Hugs. Mitt elevhem på Hogwarts är Hufflepuff.
26637905_576617216023938_1282712625_n
1. Om du skulle tvingas förlora ett sinne, vilket skulle du välja bort?
Hörseln. Teckenspråk och stödtecken är något som jag tycker är jätte spännande och intressant.

2. Godis eller chips/popcorn?
Jag älskar salta snacks, så väljer nog chips. Jag glömmer alltid bort att jag inte tycker om popcorn då dom fastnar i tänderna, och så köper jag dem när jag går på bio… Inte så bra.

3. Strumpor eller utan?
Ju fluffigare strumpor, desto bättre! Sov förra natten med strumpor på, jag är en typ som ofta fryser så jag är ofta överklädd för att vara säker på att jag inte fryser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s