Jag är Hanna Maria Johansson. Jag är en lite knepig person. Jag kommer från Sverige, ja, halvt. Halva jag är finlandssvensk. Jag hejar på lejonen. Fast jag hejar nog inte så mycket på våldsamma sporter ändå, Guds frid och fred på jorden åt er alla. Från Larsmo kommer jag, om man räknar bort mina första fyra levnadsår i Sverige. I Larsmo blev det 12 år för mig, innan det bar av till Uleåborg i 3 år av gymnasiestudier. Från och med denna höst bor jag i Åbo p.g.a. mina teologistudier. Mitt första år som teologistuderande. Med enkel matte förstår man att jag är 19 år.
WhatsApp Image 2018-01-07 at 08.03.06
1.Om du skulle vara ett djur, vilket skulle du vara?
De flesta skulle säga att jag var en giraff om jag var ett djur, min närmaste vän skulle säga att jag var en sköldpadda. Sköldpaddor är vildare än folk tror, men jag är inte speciellt vild, men spontan som tusan. Fast ett djur är jag egentligen inte så mycket, mera blomlik vill jag påstå.

2.Favoritfärg?
Favoritfärgen min blir lite knepigare, för alla färger förutom rosa är fina på sitt sätt. Finast är höstfärgerna och mörkblått.

3.Naturell eller fixad?
Något märklig fråga. Ibland naturell, ibland fixad. Oftast lite där mittemellan kanske.

Ett coolt funfact om mig var att jag drack glögg på skoltaket med mina kompisar. På alla sociala medier såg det ut som vin, vilket fick oss att verka mycket coolare. Coolt av oss.

Till person är jag rar. Folk tycker kanske att jag är rar. Jag är också en bokmal. Mycket dålig förlorare är ett av mina största personlighetsdrag. Social. Aningen för eftertänksam om vad andra ska tycka om mig. Till exempel är denna uppgift lite jobbig att behöva skriva om mig själv. Ja, faktiskt så jobbig att min närmaste vän har skrivit den. Hon är underbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s