Hejsvejs!

Jag är Erika Salo och kommer att fungera som årets skattmästare. Jag är 20 år gammal och kommer från Ingå. Inte för att det är så spännande men skostorleken är 38-39, så vanligt som det bara kan vara😂 Detta kommer att vara mitt andra år som jag sitter i styrelsen och jag hoppas att det kommer att gå bra.

Lite om mig; jag sysslar på med mycket, bl.a. målning, dans och att låta som en kråka då jag sjunger med till någon bra låt. Då jag har lite extra tid arbetar jag inom äldreomsorgen. De har så mycket att ge, både glädje och kunskap (som jag skulle helst ha mycket mer av🙈)
image_6483441
1.Vad gör du när du är uttråkad?

Sätter mig ner på golvet. En lite konstig sak, men någonting jag alltid gör! Man kan alltid hitta på något roligt att göra om man börjar lågt och arbetar sig uppåt.

2.Vad gör du helst ett veckoslut?

Jag tar det helst lugnt. Kanske går på något mysigt café med en kompis. Har en lång diskussion om något roligt ämne. Gör god mat, dricker te, ha ett marathon av filmer/serier. Gå runt på stan, handlar lite. Köra omkring, utforska nya ställen! Ja, kort sagt vill jag göra allt och lite till på ett veckoslut.

3.Vilken barnfilm är din favorit?

Det var en konstig fråga! Vad identifierar man som en barnfilm? Men min
absoluta favorit är Disneys Mulan. Den är så annorlunda, även om du ser den som vuxen kan man hitta viktiga ämnen som kan vara relevant för en. Men jag tror att den som sett filmen förstår vad jag menar. Den är bara helt enkelt min favorit ”barnfilm”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s