Hej alla! Jag heter Anniina Krappala och jag är TSF:s sekreterare under det här året. Jag är 20 år gammal och min skostorlek är 39. Jag kommer från Lundo (född ändå i Åbo) och är egentligen finskspråkig. Jag är nu på mitt andra studieåret och har aldrig tidigare varit med i TSF:s styrelse, så det här blir ett spännande år. Jag tycker om att motionera, läsa och syssla med musik på min fritid. Jag är också intresserad av historia i olika former, människans psyke, beteende och olika språk. Just nu skulle jag vilja lära mig b.la. mera ryska och italienska. Jag tycker också om att resa och det finns en massa länder som jag vill besöka, t.ex. Japan och Island.
10643391_871645122863747_1452122564_n[1]
1. Var ser du dig själv om fem år?

Svårt att säga. 🤔 Kanske är jag en färdig teolog eller psykolog och jag antar att jag inte bor så långt borta från Åbotrakten. Kanske har jag en egen hund. Åtminstone så är jag klokare och kan bl.a. bättre svenska än nu. Och jag har rest till många olika länder.

2. Skulle du hellre leva utan TV eller utan musik?

Jag lever redan nu utan TV (fast jag tittar på program med min dator)! 😂 Men alltså musik är viktigare för mig och jag lyssnar mycket på olika genrer. Jag har också spelat piano i 7 år och är allmänt intresserad av musik. Så därför är mitt svar TV.

3. Om du kunde ha en superkraft, vad skulle den vara?

Den här frågan är också svår. Kanske att ha superintelligens så som Sherlock Holmes eller att vara osynlig. Det skulle vara intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s