Hej på er!
Jag heter Anni Vaenerberg och kommer att fungera som viceordförande i år. Jag är 21 år gammal, kommer från Lovisa och är inne på mitt tredje studieår. På min fritid tycker jag om att göra det mesta. Jag gillar att vara kreativ bland annat i form av att rita, pyssla, sjunga, spela ukulele, skriva dikter och laga smycken. Jag gillar också att laga mat (trots att jag inte är något vidare bra på det) och baka. Därtill håller jag på med en form av akrobatik som kallas rhönrad. Även familjen ligger mig nära om hjärtat, såväl min biologiska familj som min ”extended family” som består av så väl familjebekanta och nästan-släktingar som teaterkompisar. Min skonummer är 36-37. Jag är den enda person jag känner som lyckats skida över sin egen hand.
DSCN1858
Vad fascinerar dig mest hos människor?
Människor, och levande varelser överlag, fascinerar mig massor! Hela systemet är så otroligt komplext. Framför allt tycker jag det är helt fantastiskt hur allt hänger ihop. Inte nog med att organen påverkar varandra, det gör även psyket och fysiken. Jag kan egentligen inte alls förstå hur det är möjligt att något kan vara psykosomatiskt, till exempel.

Vad skulle du göra om du vann på lotto?
Jag skulle nog bli väldigt förvånad, i och med att jag inte spelar lotto, främst på grund av att jag inte vill vinna flera miljoner euro. Därmed tror jag att jag skulle betala bort mina skulder, köpa något smått och spara en liten reservkassa. Resten skulle jag troligen donera till välgörenhet.

Hur ser den ultimata måltiden ut?
Jag älskar mat, så det mesta duger. Gärna skulle det få innehålla rikligt med smör och grädde. Hemma i Lovisa heter det ju ”He e smöre som gör e.” I och med att jag gillar mat så mycket skulle det nog behövas typ 7 rätter. Plus 4 desserter; Créme Brulèe, Pannacotta, ostkaka och maränger. Efteråt skulle jag nog vara sängliggande i 3 dagar, men det skulle vara värt det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s