Man blir nostalgisk när man kommer tillbaka till Österbotten för att spendera sommaren här. Alla minnen som kommer fram, här håller ens nära och kära på att bygga sina liv och man får nu ta ett kliv in i den österbottniska vardagen för en stund. Glida längs Jakobstads gator i sommarnatten, höra på nån fett hip hop låt medans man hänger med bröderna.

dennis

En dryg månad kvarstår av sommarlovet och visst har jag hunnit glida runt i Jakobstad hörandes på hip hop och hängt med brödraskapet Aiti Crew och med mitt andra kompis gäng men mycket annat har också hänt. Jag sommar jobbar på Snellmans och trivs jättebra. Många som har frågat hur det går har nog blivit förvånad när jag med ett leende har svarat att jag sjunger lovsånger i arbetet och trivs. Jag ser verkligen Guds välsignelse i både över att jag fått jobbet och får trivas så bra. När det kommer till andligt arbete har jag varit hjälpledare på skriftskola en vecka precis som tidigare år är det alltid en välsignad tid fylld med skratt och tårar. Varje år går man därifrån med någonting viktigt inför livets fortsätta vandring. Jag fick också för första gången hålla i några lektioner vilket var en rolig utmaning.

I musikväg har jag släppt två nya singlar som tagits emot bra av och de har fått mycket bra respons, funderar på att släppa något ännu innan sommaren är slut men vi får se hur det blir med det.

De är svårt och sammanfatta vad man riktigt har hållit och på med. Att man hängt några dagar vid stranden och badat förstår ju alla. Är jag nöjd då med min sommar? Jo de är jag nog, jag upplever att jag växt som människa och att Gud har arbetet mycket med mig inombords. Jag kommer njuta av den tid som är kvar men är nog lite mentalt redan i Åbo. Är riktigt taggad inför vad Gud har för nästa läsår!

/ MC D aka Dennis Svenfelt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s