HEJ!!

Här kommer en liten sommarhälsning från Purmo! För åttonde sommaren är jag anställd av Pedersöre Teater och till mina arbetsuppgifter hör biljettbokning (aka svara i telefon, ha koll på alla bokningar och grupper samt printa biljetter), programbladsfotografering/pressfotografering, sociala medier och i år blev jag också grafiker och satt många kvällar med InDesign. Så jag tillbringar alltså mina somrar på sommarteater. I år sätter vi upp Alice i Underlandet, premiären är avklarad (det gick bra!) och nu är vi mitt inne i spelperioden. Tyvärr har det österbottniska vädret varit regnigt och det påverkar förstås publikmängden. För här är det inte tal om att ställa in föreställning fast det regnar, nepps vi spelar i alla väder! Publiken får ju iallafall klä på sig ordentligt, skådespelarna har inget annat än scenkläder på sig. Men det är charmen med sommarteater!

Alice Underlandet

Det är lite över en månad sedan jag flyttade hela mitt hem tillbaka till Purmo från Vasa, så nu är jag faktiskt behörig ämneslärare i religion och psykologi (bara jag får ut magisterspappren)! Ett litet inlägg om hela våren och allt vad vi gjorde är under bearbetning, så ni får hållas på sträckbänken en stund till. Det här betyder också att jag som bäst håller på och försöker skriva gradu mellan alla arbetspass. Jag kom nämligen till insikten att jag hellre njuter av Vasatiden och gör lektionsplaneringar ordentligt än att kasta ihop det sista gradukapitlet och inte ha något liv utanför auskulteringen. Så jag kommer faktiskt nu som då till Åbo i höst 😉

Hanna 2

Sommarkramar från Purmo,

II Amiral Sankt Hanna den Mäktige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s