Planerandet av vår ämnesförenings 49:de vårfest inleddes i början av februari när alla intresserade samlades för vårfestkommitténs första möte. Under de följande månaderna jobbade kommittén flitigt: den skickade anbudsbegäran till olika restauranger, funderade på temat för festen och skissade upp program. Eftersom restaurangen Julinia hade visat sig att vara en riktigt bra festplats så bestämdes det att festen ska hållas där för andra gången i rad. Efter en fantasifull brain storming session blev årets tema frukt. Frukter är ju vårliga och har tydliga kopplingar till teologi (ni vet, Andens frukter och så vidare)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Party-Ananasen

 

Den 8 april, efter all planerande, samlades teologer för att fira vår förenings 49:de vårfest. Alla festdeltagare blev den här gången ordentligt dokumenterade eftersom Otto stod vid ingången med sin kamera och fotograferade alla.

Festen innehöll massvis med härliga tal, vackra musikuppträdanden och vårliga allsånger. Ingen kan säga att vi teologer inte skulle kunna sjunga! Till sist belönades meriterade teologer i Ture Teolog -galan.

(Ture Teolog-nomineringarna kommer inom kort, Stay tuned!)

Efter att festen var slut så flyttade sig teologerna i nattens mörker till eftersläpet. Där dansade de ivrigaste festarna nästan till gryningen! På morgonen kunde alla trötta teologer ännu njuta av sillfrukosten som värdinnorna hade lagat.

Tack till alla som var med, både ni som var med på att ordna och ni som kom för att fira! Hoppas vi ses också nästa år när TSF fyller 50 år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s