Den tredje december samlades en bunt teologer i regnet vid Viking Lines terminal. Det var dags för styrelserna 2015 och 2016 att åka på styrelsebytarkryssning! Laura var reseledare och tog ett bås för att dela ut alla biljetter.

Styssekryssning 15 (1)

Nästan samma hytter som kryssningen föregående år var teologerna placerade i, bara lite närmare varandra. Efter att alla saker var dumpade i hytterna blev det frukost!

Styssekryssning 15 (2) Styssekryssning 15 (3) Styssekryssning 15 (4)

Efter frukost orienterade sig styrelsen 2015 till konferensavdelningen där TSF på totalt 13 personer fått ett av de största rummen, tydligen var alla på konferenskryssning just den dagen. Vilket betydde att vi hade en massa stolar, mikrofon och inga bord.

Heidi testade mikrofonen, som fungerade och som alla hade mycket roligt med. Styrelsen 2015 hade sitt nästsista möte med lite teknikproblem, sen blev det gemensamt möte för att Karin sedan tog över med styrelsen 2016:s planeringsmöte.

Styssekryssning 15 (6) Styssekryssning 15 (7) Styssekryssning 15 (8)

Laura överräckte ordförandeklubban, ordförandemappen och kalendern till Karin. Båda hade något skrattanfall på gång.
Och så skumppa! Oscar för förbjuden att öppna skumppan med fjolåret i åtanke så Otto skötte det utmärkt istället.

Styssekryssning 15 (9)

Efter möten och skumppa blev det lunch och så tax-free där en del tyckte att Karin, Laura och Hanna tillbringade allt för länge. Det tycker inte Hanna, Karin och Laura.
Då det var hyttchill lyckades Alexander hälla ut ett glas över hela sig själv så det blev klädbyte.

Styssekryssning 15 (10)

Kvällen kom och det blev julbord. Ele och Heidi lyckades med att av misstag ta ost till brödet istället för smör, det gick inte att breda ut osten konstaterade de.

Styssekryssning 15 (11) Styssekryssning 15 (12)

Ett större skrattanfall skedde vid det ena bordet och det tog en god stund innan alla börjat lugna ner sig. Vad allt egentligen handlade om är är svår fråga, det var många personer, städer och mycket annat involverat.

Alla styrelsemedlemmar var lyckliga över att det inte vågade lika mycket som året innan och att det inte var kryssning dagen efter då det var storm. Nu har styrelsen 2015 avslutat sin period, have fun styrelsen 2016!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s