Kära teologer och wannabe-teologer,

Mina två år som webbansvarig i TSF styrelsen och mina totalt fyra år som bloggansvarig har nu tagit slut. Jag har flyttat från Åbo till Vasa för att auskultera och håller i skrivande stund på och gör det sista som webbansvarig före jag mejlar alla lösenord till Otto.
Jag och Linda tog över Divina Comedia tillsammans efter Liisa och Amiraln 2012 (aka, under vårt gulisår) i och med att vi båda var bloggare och fotade. Sen kom det förfrågan från styrelsen ifall vi kunde bygga upp en ny, offentlig, hemsida till TSF och då uppkom teologiska.com, vilket betyder att den sida ni nu läser är lite av min bebis. Linda lämnade TF och Divinaredaktionen i och med flytt till Vasa och styrelsen bestämde att de ville ha en webbansvarig inne i styrelsen 2014 och jag blev vald, samt omvald till 2015.

Mycket roligt har jag gjort under mina år som blogg/webbansvarig för TSF och mycket har utvecklats och ändrats från när jag och Linda tog över bloggen till alla de otaligt många sociala medier jag lämnar över till Otto. Jag har fotat en massa evenemang, skrivit en massa texter, skrattat åt alla Summacitat under tiden jag skrivit ner dem och publicerat dem. Och så har jag gjort en massa annat roligt som webbansvarig, fotat typ fyra TSF styrelser, fixat en massa grafiska saker; halarmärken, föreningsbandet, planscher och anmälningslistor and so much more! Och med de underbara styrelsemedlemmarna 2014 och 2015 blev det ännu roligare.

Nu ska jag alltså vänja mitt huvud med att inte göra allt detta och på samma gång vänja mig med att inte dricka kaffe i mysis med fina teologer, istället är det Vasa, Peffan och Övis som får min uppmärksamhet ett halvår för att sen vara färdig med mina studier. Men, finns tiden så ska jag nog skriva något gästinlägg med teologernas äventyr i Vasa under den kommande våren! Och så kommer jag förstås till Åbo för vårfest 😉

Puss & kram,
Sankt Hanna den Mäktige
Ps. Vill man stalka mig så bloggar jag faktiskt!

1 kommentar

  1. Hanna, du har gjort ett ENORMT stort och fint jobb, och verkligen lyft infoansvaret till helt nya nivåer. Känn dig stolt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s