TSF vill skapa ett halarmärke som komplement till det vanliga TSF-märket. I och med att vårt 50-års jubileum är på kommande (2017) så vill föreningen ha ett halarmärke innan det blir dags för jubileumsmärke.

Och hur ska detta gå till? Jo! Känner man sig fylld med designtankar så ska man börja skissa nu, senast den 16.3.2015 ska alla bidrag vara inlämnade elektroniskt till tteolog(a)abo.fi. Samma vecka tar styrelsen beslut på det slutliga halarmärket. Halarmärket ska inlämnas elektroniskt och högupplöst i endera jpg- eller pdf-format och får se precis hur som helst ut! Dock ska man beakta att desto fler färger detaljer och intressanta former som finns, desto dyrare blir det. En annan sak är att inte bara teologer ska kunna köpa märket, utan att det också ska vara lämpligt för andra studerande. TSF eller Teologiska Studentföreningen ska också gärna finnas med på märket.

Så gnugga geniknölarna och börja planera! Behöver man inspiration så kan man ta en titt på sin eller någon annans halare, googla eller fråga andra. Frågor riktas till tteolog(a)abo.fi eller ryck i en styrelsemedlem i ärmen och fråga.
De halarmärken som TSF för tillfället har i bruk är det vanliga TSF-märket och 45-årsmärket från 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s