Den femtonde december 2013 i den tidiga timmen 7.30 samlades en massa teologer i Silja Line-terminalen. Styrelserna 2013 och 2014 samt Boije (som gjort den ärofyllda uppgiften att skapa en arbetsordning för föreningen) skulle ut på styrelsebytarkryssning!

Efter en stunds väntande, som innehöll en massa skratt trots att det var beckmörkt på utsidan, fick vi gå ombord på Silja Galaxy och styrde snabbt stegen till frukosten där vi åt, skrattade och allmänt hade trevligt. Att pensionärerna som även satt och åt tyckte vi var högljudda är en bisak.

När klockan närmade sig tio var (så gott som) alla samlade i konferensavdelningen och steg in i rummet som var bokat för STF. STF gav upphov till en del roligheter och förklaringar, varav ”Super teologföreningen” blev mest använt. Styrelsen 2014:s mål är att vara inbokade som FST nästa gång.

stysse2
Majoriteten av de kvinnliga styrelsemedlemmarna var på plats i mötesrummet klockan 9.58, antal män som var på plats var vid tidpunkten noll.
stysse1
”STF goes Silja Line, screw you Amorella!”

Under mötestimmarna körde vi om den strandade Amorella samt Grace som skulle plocka upp Amorellas passagerare. Innan våra inbokade timmar tog slut skålades det i skumppa och Alexandra överräckte högtidligt ordförandeklubban åt Sofia.

stysse3

Tax-freen underhöll oss på eftermiddagen och innan det var dags att äta kvällsbuffé var det dags att spela/lära sig pidro av Boije för Marina, Leo och Matilda, och det gick ganska bra för alla inblandade! Att ingen kommit ihåg att ta med sig korten ledde till att det blev inköp i tax-freen, tack Silja! Det blev till slut dags för kvällsmat (julbord) där Boije enväldigt delade ut repliker åt alla, baserade på styrelseposterna, som skulle användas under kvällens gång, och gav upphov till intressanta situationer. Fråga någon inblandad för att få reda på vad hans/hennes replik är!

stysse4

Klockan tickade iväg och hela klungan tog sig till andra ändan av båten där vi slog oss ner och njöt av Siljas julshow med artister, en trollkarl och teologerna som tog över dansgolvet.
Sömnen blev kort, men roligt hade vi och på morgonen klockan sju var vi tillbaka i Åbos hamn där vi skingrades för att sova/skriva tent/delta på föreläsningar/whatever! stysse5 stysse6
Tack till styrelsen 2013 för ert arbete, nu tar styrelsen 2014 över!

Inom en snar framtid ska nya styrelsefoton tas och hemsidan kommer då uppdateras med nya bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s