WP_20140120_002

Styrelsen tillbringade en eftermiddag med att städa och ordna upp i mysis, alla odiskade koppar som hittades diskades och sattes i hyllan (detta var en engångsföreteelse!), kaffe/mjölklagret i skåpet fylldes på, sofforna dammsögs, skåpen och kylskåpet städades och torkades ur…

Försök hålla mysis städat, hålls det inte i skick finns risken att vi förlorar vårt kära kafferum, och det är ju roligare att stiga in om det inte står odiskade koppar med suspekt innehåll i och ligger skräp över halva bordet. Diska kaffekoppen och lämna dem inte utspridda över hela fakulteten, styrelsen fick nämligen springa runt och leta upp alla (delvis odiskade) blåa kaffekoppar som låg lite överallt. Och att diska ur en kaffekopp som det börjat växa saker i är inte det fräschaste… Lånar man någon annans kopp diskar man den ordentligt och sätter tillbaka den i hyllan, så att ägaren inte står utan kaffekopp nästa gång, och lån ska helst ske med lov från koppens ägare. De blå lånekopparna är tillfälligt bortplockade tills de namngetts och då kommer även en ”lånelista” upp som ska användas av alla som lånar en av de kopparna.
Vi är ju dessutom inte ensamma i Reuter, det finns flera andra föreningar vi delar huset med nu och då är det trevligare också för gäster/andra att det är städat och snyggt.
Det finns även lådor/skåp som tillhör styrelsen och det är inte meningen att de ska röras av någon annan, är det något ni inte hittar kan man fråga andra i mysis eller kolla med någon i styrelsen, så råddas det inte i onödan!

Vi satte även upp regler som gäller mysrummet, läs och begrunda!

1. Diska din kopp!
2. Städa efter dig! Styrelsen är inte allmän städkraft, utan det är allmänt ansvar att hålla mysrummet rent.
3. Lämna inte dina saker här, det finns en tambur för det!
4. Inne i mysrummet har vi endast reklam för TSF:s samarbetsparter. Runda bordet i tamburen finns till för annan reklam.
5. Betala för det du tar!
6. Stäng av kaffekokaren och töm kaffefiltret när du druckit klart!
7. Skriv namn på allting som du sätter i kylskåpet, annars försvinner det.
8. Inga skor på sofforna!
9. Återlämna saker som du använder till deras rätta platser!
10. Om du lånar en Blå Lånekopp, skriv ditt namn på listan!
11. Bete dig!

/Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s