Kära TSF:are,

Precis som Matt Smith tog beslutet att säga adjö till sin roll som den ikoniska Doktorn i Doctor Who, har även jag tagit det lika svåra beslutet att avsluta mina studier vid teologiska fakulteten. Mina två år vid TF har varit härliga på många sätt och vis, och jag kommer alltid minnas tiden med glädje, men efter mycket funderande hit och även dit så kom jag fram till att detta var det rätta beslutet för mig just nu. Nu skriker jag på förskolebarn dagarna i ända istället, och trivs överraskande bra med det.

Hanna och jag tog över Divinabloggen under vårt gulisår och har sedan dess drivit den tillsammans. Men i och med mitt farväl till teologiska fakulteten är det tyvärr inte längre aktuellt för mig att vara med i Divinaredaktionen, vilket är en synd och skam eftersom jag verkligen har tyckt om att få skriva om allting kul som händer i TSF.
Men det är här ni kommer in. Om du har en kamera (egentligen behöver du inte ens en kamera, det skrev jag bara för att fylla ut texten lite), tycker om att skriva och vara med på olika evenemang, så skicka iväg ett mejl åt hannostm@abo.fi och erbjud dig som frivillig skribent, det kan alltid behövas ”vikarier”. Jag lovar, det är jätteroligt!

Cheers,
Linda den Store

Och en snabb presentation:
För er som inte riktigt har på koll vem jag är, i den gamla divinabloggens arkiv finns min presentation från när vi tog över bloggen, så är jag alltså Hanna från Purmo i Pedersöres skogar. Tredje årets kyrkohistoriker med psykka och pedagogik som biämnen på ämneslärarlinjen, webbansvarig i TSF-styrelsen 2014 och även den som byggde upp sidan ni läser just nu. Och som Linda skrev så ta kontakt med mig, endera via mejl, fb eller ryck i mig på tf, om ni har något som helst ni vill skriva hit; dikter, historier, idéer eller whatever!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s