Hej! Det har varit ett speciellt år för Teologiska Studentföreningen. Den har nämligen letts av en styrelse bestående av enbart gulisar! Vi vill nu gärna dela med oss av hur vi sett på det gånga året. Först vill vi tacka alla fina människor som ställt upp och så många gånger svarat på våra frågor när vi varit vilse utan ett hum om hur vi ska göra. För så började vi, med många drömmar att förverkliga men ingen aning om hur en förening av denna kaliber ska skötas. Men under året har vi lärt oss massor och fått växa i våra poster.

Av våra drömmar så har en del förverkligats, föreningen har fått ha trevliga kaffestunder i Mysis, deltagit i pulkarace med en fantastisk åktur, haft vändagssitz och gulissitz. Förstås har ju domkyrkotornet besökts också, samt besöket på ärkebiskopsgården får ju inte glömmas! Men likaså har vi lika mycket som inte blivit av på grund av de säkerhetsåtgärder som måste vidtas under pandemin. Men vi har kämpat på och ordnat vad som varit möjligt. Vi hoppas på att få ordna allt detta igen, tillsammans med det som inte blev av under nästa år.

Stysse 20 hälsar ett varmt ”Tack och förlåt” för oss och en riktigt god jul!.. Med undantag av de av oss som stannar kvar för att leda oss vidare in i 2021 förstås 😉.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s