Vad har du gjort under sommaren?

Under sommaren har jag inte hunnit göra så mycket sommarsaker, eller alls ens så mycket överhuvudtaget. I juni har jag jobbat inom äldrevården en stund, där jag jobbade natturer, och har spenderat dagarna med att packa ner alla saker och umgås med mina barn, flyttat till Åland i slutet av juni, och börjat jobba där inom hemsjukvården.

Vad ska du ännu göra innan studierna kör igång igen?

Innan hösten ska jag skriva min pro gradu klart, och göra färdigt några andra kurser som blivit ogjorda under våren och förra hösten. I augusti väntar även ett nytt jobb i Mariehamns församling, och det ser jag fram emot. Och imorgon ska jag åka till Stockholm 🙂

Vilken var sommarens höjdpunkt?

Min sommar har inte ännu haft en höjdpunkt, kanske den kommer senare innan sommaren är slut. Just nu är det som kan räknas som höjdpunkt antagligen att jag själv flyttade till Åland så gott som ensam. Visst hade jag lastningshjälp med möblerna hemma, och anställde flytthjälp för att få dem inburna i det nya hemmet, men andra rundan som jag gjorde med min hyrda paketbil gjorde jag helt själv.

Vad ser du mest fram emot under resten av sommaren?

Jag ser fram emot att börja jobba i Mariehamns församling i augusti. Jag har gjort två av mina praktiker i där, och det känns som en bra församling att jobba i, så jag tror det kommer att bli jättebra.

3 snabba:

  • Om du endast kunde rädda en sorts blomma, vilken skulle det vara?

Om alla blommor i världen skulle försvinna, och det bara skulle finnas den blomman jag räddar kvar? Nu vet jag inte så mycket om blommor, men jag köper ibland nejlikor för jag gillar dem, så dem skulle jag rädda.

  • Beskriv den perfekta semesterresan med 3 ord

Utlandsresa, variation, vackra landskap

  • Stuga vid stranden eller stuga i skogen?

Stuga vid stranden. Vatten tilltalar mig helt enkelt mera. Ljudet av vågor är lugnande, och det finns möjlighet att simma.

Bilder

  • Sommarens läckerheter – det här får jag återkomma till då jag har en bild, har inget att komma med just nu.

  • En valfri bild

/Denise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s