Tsf har två fadderbarn och nu har det kommit en uppdaterad rapport hur det går för dem. De två barnen är numera i vuxen ålder och heter Monti Singh (21 år) och Punam Sharma (18 år).

 

Monti Singh studerar på Jogamaya Debi College, hon är på sitt första kandidat år. Hon är vid god hälsa och studerar flitigt. Det går bra för henne i skolan och hon är en nyfiken person som alltid vill lära sig mer. Hon sänder varma hälsningar till oss 🙂

 

Punam Sharma studerar vid Khanna high school. Också Punam klarar sig bra i skola och är intresserad att lära sig nya saker. Hon är en mycket empatisk person som beskriv av människor runt omkring henne som positiv och glad. Hon har god hälsa och hennes astma orsakar inga komplikationer. Punam sänder oss varma hälsningar 🙂

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s