På måndag kväll den 6.2 samlades ett gäng glada teologer i Runda rummet för att ha en liten kick-off fest för att fria att anmälan till den stora jubileums festen öppnades. Styrelsen värdinna och värd hade fixat smarriga läckerheter som de närvarande kunde åtnjuta till de goda samtalen och en god välkomst drink som fick släcka törsten mellan de högljudda skratten. Stämningen var god och efter en stunds minglande tog Ina Laakso till orda. Hon höll en kort presentation om den historieforskningen som håller på i detta nu till jubileums årets ära. De närvarande fick ett smakprov på lite av vad hon och Ville Väänänen har hittat i det teologiska arkivet. Det insamlade materialet skall sammanställas i en bok som intresserade kommer att kunna köpa.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s