Grått nytt hår och gott nytt år kära föreningsmedlemmar! Ett nytt år innebär också en ny styrelse för föreningen. Vi i styrelsen ser framemot att jobba tillsammans med er under det kommande året. Under våren kommer det största evenemanget vara TSF:s 50 års jubileumsårsfest men vi kommer också att ordna bland annat en resa till Israel, teologdag, filmkvällar, gudstjänstbesök, sedermåltid och annat roligt. Om ni har något på hjärtat så kom och ryck någon av oss i ärmen. Nu riktar vi blicken mot den soliga horisonten och kommande äventyr.

//Er nya ordförande Sabbe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s