Den femte november var det dags för HÖSTFEST! Ett trettiotal teologer/wannabe-teologer samlades i runda rummet för att umgås en kväll, då det för varken regnade eller snöade – vilket är ovanligt på höstfesten.

SONY DSC

Oscar kokade pasta i fönstret

SONY DSC

MAAAT! Teologerna var hungriga, i år hade Upseerikerho lyckats bättre och kommit ihåg alla allergier.

SONY DSC

Ordförande Laura höll tal som behandlade om hur man kommer över någon och ohälsosamma förhållandena. Aka, Reuterska. Det var mycket vackert och rörande!

SONY DSC

Gulisen Sandra och El Fafito stod för underhållningen i musikväg, och det var mycket vackert!

SONY DSC

Marco kunde inte hålla sig när han såg en kamera…

SONY DSC

SONY DSC

Carolin var festtalare! Det var studietiden, livet och många skratt. Bland annat berättade Carolin om hur det var att sitta i styrelsen på hennes tid. Några divina comedia från 2006 nämndes och de kan man läsa i mysis (Yey! Divinorna har återvänt till mysis!).

SONY DSC

Fyra förtjänsttecken och ett Amiralsmärke (det andra i historien!) delades ut, där det var Matilda och Hanna som var på plats.
Förtjänsttecknen delades ut till: Mikael Lindfelt, Sofia Flinck, Matilda Isotalo och Sabina Sweins. Amiralsmärket delades ut till Hanna Östman.

Hösfest13

Mitt i allt dök Pekka och Lukas upp i fönstret…

Hösfest14

… Och klättrade in i värmen.

Hösfest12

AUKTION! Det var traditionsenligt auktion för våra fadderbarn och det var många fina saker. Bl.a. böcker, stolar, lampor, presentkort och några av de blåa lånekopparna! Så några teologiska koppar auktionerades ut.

Höstfest2015

Pekka, Lukas och Peter bjöd till sist på en sång. Efter detta blev det fri samvaro och styrelsen började städa undan. Klockan tolv var alla ute ur gula, allt var flyttat till Reuterska.
Det börjar för övrigt vara en tradition att styrelsen ska slå sönder ett vinglas varje gång något sker i runda rummet, så hände även detta år…

Bildcred till Hanna & Otto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s