Endast några dagar efter vårfesten blev det wappfrukost! Allt för få dagar under året börjar med skumppa och jordgubbar med teologer. Folket anlände i halare och efter en halvsnabb skumppafrukost traskade en del över till Annexet för att ha föreläsning, fortfarande iklädd halare förstås.

SONY DSC

Styrelsen hackade, plockade och fixade

SONY DSC

Inski var chef!

SONY DSC

Oscar blev redan på styssebytarkryssningen förbjuden att öppna skumppaflaskor, så Otto gjorde det istället.

SONY DSC

SONY DSC

Alla åt och åt ännu mera i trevligt sällskap!

SONY DSC

Och det var en självklarhet att allt skulle instagrammas!

SONY DSC

Efter att alla ätit och fortsatt på egna äventyr åts det lunch på Gado i halare. Och på kvällen var det fantåg till Vårdberget med Oscar som fanbärare och Inski & Hanna som fanvakter. Före fantåget startade från Kåren blev TSF attackerad av MK:s fana hela tiden, men oftast kom Anden på vår fana och räddade oss efteråt, så allt gick bra. Under tiden på Vårdberget bongades folk man kände, vi hittade ballonger vi ville ha och Oscar bråkade med trädkvistarna då fanan hela tiden fastnade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s