Bättre sent än aldrig! Det var måånga bilder som skulle redigeras…

Fredagen den 24:e april 2015 dök det upp en massa finklädda ”teologer och vänner” på Restaurang Julinia på Slottsgatan. Det var dags att fira TSF:s 48:e födelsedag! Och bilder är roliga att se på, så här kommer typ 28 bilder.

IMG_4622

Eko-temat ledde till snygga namnlappar, man kunde på samma gång försöka läsa delar av artiklar och notiser.

IMG_4623 IMG_4624

Karin var toastmadame med Inski som sidekick och de redogjorde under kvällens gång vad som var på gång. I och med att temat var ”eko” så fanns inga programblad i pappersform, istället var planen att programmet skulle ses via projektor. Det projektet for helt åt skogen då videokanonen inte hittade filen på usb-stickan. Men så går det! Karin och Inski fick prata lite mera istället.

IMG_4625 Sofia var glad! På samma gång som hon googlade sångtexter och skrev av dem.

IMG_4626

Under kvällens gång underhöll Sofia & Olli oss med vacker sång, ordförande Laura höll sitt tal som innehöll en hel massa adjektiv som samlats in före festens början. Årets festtalare var Yvonne Terlinden och även Amiral Lindström höll ett tal i slutet av kvällen. Orsak? Har man fått amiraltecknet av TSF så kan man väl göra lite mera för det och för föreningen.

IMG_4629IMG_4630 Faffen och Oscar poserade vid förrättsbuffén. Att TSF:s übersnygga föreningsband kom dagen innan vårfesten gjorde att en stor del av teologerna bar sitt band med stolthet.

IMG_4632
På bordsplaceringarna fanns även olika uppdrag till alla som skulle genomföras under kvällen. T.ex. Oscar skulle torka sin bordsdam (Linn) kring munnen, Lindfelt fick hålla ett spontant tal, folk skulle göra piruetter, klappa högt i händerna…

IMG_4633 IMG_4635 TSF fick en hel bunt hälsningar av andra föreningar. Kemistklubben, Merkantila Klubben, SF, Vocalis samt ÅA:s rektor Mikko Hupa kunde inte närvara men hade sänt hälsningar. Men på plats fanns bl.a. ÖN, Gnosis, Humfen, Kåren, NAVI, HosK r.f (social/hälsovårdarna vid Arcada) och för första gången på länge var både Fides Ostiensis och TYT närvarande, vilket var väldigt roligt då det är sällan alla tre teologföreningar är samlade.
Som gåvor fick TSF till exempel en selfiestick, en bok med lönnfack och en bok med information för förtroendevalda samt en hel del annat roligt!

IMG_4638 MERA MAT! Denna gång huvudrätt.

IMG_4639 Det här med att alla bar föreningsbandet med stolthet… Inski lyckades tappa sitt band i sin mat och Olli hjälper till att torka av det.

Under Ture Teolog-galan (som finns HÄÄR) delades det ut priser i form av ekologiska frön, så alla som vann kan nu odla sina egna grönsaker, win-win!

IMG_4652 Ibland får man tillfället i akt att låna delar av damers klädsel…

IMG_4656 Amiralen skålade för allt det arbete styrelsen och vårfestkommittén lagt ner. Alla inblandade tackar!

Efter att mosesången sjungits blev det att traska vidare för jatkot som i år var på Yökerho (de som var med på 45-årsjubbet kan dra sig till minnes platsen där det årets jatko var, samma plats men renoverat). Där sopade teologerna både dansgolvet och karaokemikrofonen och hade det trevligt tillsammans i många timmar.

IMG_4657

IMG_4659 Det var indiantema på gång och Ele ramlade av någon anledning på golvet…

IMG_4660 IMG_4661 IMG_4662 IMG_4665 IMG_4666

Ingen vårfest utan sillis! Så på lördagen dök folket upp igen i Reuterska för sillis, vissa hade fått mer sömn än andra…
Oscar och Inski fick stiga upp tidigast av styrelsen för att påbörja dagen, och allt ätbart var mumsmums!

IMG_4668IMG_4670

IMG_4673 Claus återupptog sin vana att rita på ballonger och en uggla kom fram.

IMG_4677 Som gåva fick också föreningen ett Grumpy Cat-pussel, som värd och värdinna med hjälp av Johanna pusslade ihop.

IMG_4694 Faffen (som drack kaffe med sugrör) och Cara körde på randiga tröjor. Och eftersom båda två har andra ämnens halare (dock var El Fafito utan halare…) så passade de ganska bra ihop med sin klädsel.

IMG_4697 Yes. Stuff happened outside. Oscar var stekchef på utsidan och HosK:s representant var (är) en nära vän till hands…

Efter en låång dag (och natt) traskade alla till slut vidare och tog igen sig. Mot nästa år, framtiden och evigheten!
Och på instagram kan man se en massa bilder under #TSFåa och #TSFfest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s