Hej gamyler, gulisar och annat folk!

Höstterminen har börjat och bloggen har inte riktigt vaknat ur sommardvalan ännu (mest för att det inte hänt så mycket på fakulteten ännu).

Kalendern som finns här på sidan är uppdaterad med en del inkommande evenemang, dock kan en del vara lite preliminärt ännu.

Instagramkontot har vaknat till liv och hittas som vanligt på @teologiska. Den officiella hashtaggen hittas på #tsfåa, så tagga allt som händer på fakulteten med den! Av någon konstig anledning syns inte en del av de bilder som finns uppladdade på @teologiska på taggen, men gå in direkt på vår instagram för att se dem.

Saker som är på gång i bloggen är t.ex. ett inlägg från gulisintagningen och då styrelsen städade i våras hittades från de djupa gömmorna en receptbok som TSF gett ut typ i tidernas begynnelse för fattiga studeranden . Så det ska delas med omvärlden så kanske någon teolog hittar nya billiga maträtter!

Tills det dyker upp något nytt så kan man ju alltid kolla igenom arkivet här på bloggen och vill man vara ännu mer nostalgisk (eller lära känna TSF längre bak i tiden) är det till Divinan som ni ska styra stegen. Och har man problem att hitta på en rubrik till gradun (eller varför inte till kandin) kan man på Divinan använda sig av den fiffiga gradurubriksskaparen som finns högst upp på sidan.

Utanför mysis på anslagstavlan finns responslådan (skrolla ner i inlägget) dit man kan (och ska) sätta ris & ros till både föreningen och annat, lapparna gås igenom av styrelsen och förmedlas sedan till högre makter om det behövs. Use it well!

OBS!! Är det någon som absolut INTE vill vara med på bild här eller på instagram så ska ni bums skicka ett mejl till webbansvariga Hanna (hanna.ostman (a) abo.fi). Förstås är det inga förnedrande bilder som sätts upp, endast anständiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s