Det var mycket festligheter den sista tiden i april, bara ett par dagar efter vårfesten var det dags för wappen! Traditionellt var det wappfrukost på TF på morgonen med skumppa och jordgubbar och lite ätbart. Där satt teologerna och hade det trevligt i flera timmar innan alla så småningom drog sig iväg på egna äventyr.

Vappen 6tag_300414-100334

Första maj betyder ju picknick på Vårdberget, men då vädret inte var på vår sida picknickade vi istället i mysis! Vilket gick helt superbra då det var varmt inomhus (ibland för varmt), det fanns nybryggt kaffe och det var allmänt trevligt.
Lugnet innan stormen var det gulisar, Stefa, Lååra-Saara och undertecknad Hanna på plats, men inte långt efter var mysis proppfullt med människor och mysisbordet var fullt med ät- och drickbart. Så det var en mycket trevlig inomhuspickick!

WP_20140501_13_34_48_Pro

______________________________________________________________________

För att inte svälta teologerna på wappen behövdes mat, vilket fixades kvällen innan av styrelsen. Fyra styrelsemedlemmar (Ele, Heidi, Laura och Sabbe) fixade maten i mysis medan Karin och Hanna satt och pysslade.

6tag_290414-192123

Pysslandet skulle bli en responslåda. Pyssellagret inventerades och snart förvandlades en skolåda till den vackraste responslådan som någongång sett dagens ljus!

WP_20140429_19_57_31_Pro

Men ibland var det nästan lite våldsamt pysslande för att med våld få avklippt både piprensare och tejp. Och så limmades Karins fingrar fast nu som då.

WP_20140429_20_15_25_Pro

Slutresultatet blev en partylåda som hänger på anslagstavlan utanför mysis. Dit kan man slänga in ris & ros på föreningen, studier och whatever. Allt går via styrelsen och förmedlas sen till högre makter ifall det krävs. Så ta den i bruk!

WP_20140429_20_21_16_Pro

1 kommentar

  1. Pingback: Hej höst! |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s