Direkt efter påsken rivstartade vårfestveckan med specialföreningsmässa på Kåren på tisdagen. Halarmärkena och halarna togs med då styrelsen styrde stegen mot Kåren och slog oss ner mellan Britannica och Kleio.
Halarmärken blev prydligt upplagda av Karin men vi tyckte bordet såg lite fattigt ut och konstaterade att av någon konstig anledning hade ankorna lämnat på TF. Men räddningen kom i form av teologer som efter ett telefonsamtal kom och hade med tre ankor som gjorde att bordet blev komplett.
JES-märkena, jubbemärkena och de vanliga TSF-märken såldes men det som lockade mest var godisskålen. OBS!! Finns det ännu någon som vill införskaffa ett JES-märke ska man slänga in ett mejl till tteolog (a) abo.fi, det börjar vara sista gången de finns!

6tag_220414-170541
Lååra-Saara och Heidi är redo med godis och pengar (och kärlek)
6tag_220414-175258
Gruppbild av ankorna då de till sist anlände!

Efter några timmar på ett varmt Kåren packades alla saker ihop och dumpades på TF för att traska iväg till ån för åbåtsöl med teologerna.

På onsdagskvällen blev det filmkväll/sy halarmärken/spelkväll. Efter att ha funderat ett par timmar bestämdes det att Shrek skulle stå för underhållningen och sofforna började bäras till PT semi. Snart var sofforna fullsatta och efter en tid kom även halarmärken och sygrejs fram. Efter filmens slut blev det chillande och det enda spelet som spelades under kvällens gång var diverse spel på telefonerna.

När torsdagen kom började det på riktigt märkas att det var vårfest snart i och med att hår och klädsel började diskuteras och på eftermiddagen satt delar av styrelsen och gjorde vårfestens programblad medan andra förberedde Ture Teolog-galan. Och vårfesten med sillis kommer i nästa inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s