Tisdagen den 4:e mars var det dags för fastlaskiainen. Efter att styrelsen blandat varm saft i alla termosar som kunde hittas på TF bar det iväg till Vårdberget med termosar, halarmärken och Ankan under armen. Redan innan Tavastgatan nåddes var det varmt med halarna och vinterjackorna på och vägen kändes lång.

Vårdberget nåddes till sist men det visade sig att TSF tyvärr inte fått något bord, men efter en stunds funderande hittade vi en plats där vi slog läger. På Vårdberget hittades mat i form av grillad korv (och gratis halarmärken!) och efterrätten bestod av gratis fastlagsbullar, så alla blev nöjda i matväg, dessutom hade vi ju några liter varm saft (dock hade en del saft mystiska ingredienser i form av kafferester). Fler teologer hittade oss och pulkorna kom ner för backen på olika sätt, TSF gade ingen pulka i år men nästa år kommer vi igen!

SONY DSC
Teologernas lägerplats. Ankan blev lite smutsig av utfärden…

SONY DSC

I och med att vi inte fått något bord försvann hälften av våra smidda planer, så istället för att folket skulle komma till oss fick vi gå till dem för att föra ut vårt budskap. TSF gjorde nämligen reklam för det kommande församlingsvalet på uppdrag av NAVI, så vi delade ut halarmärken och berättade om församlingsvalet åt de intresserade.

Människoskaran som sågs på Vårdberget var liten i år, mycket på grund av att snön lyste med sin frånvaro och det istället var lervälling och gräs som täckte Vårdberget. Efter att halarmärkena delats ut och programmet var klart kånkades alla saker tillbaka till TF och konstaterade att allas skor var leriga och mångas halarbyxben ändrat färg från lila till brunt. Men så kan det gå!

SONY DSC
Kemisternas pulka brann. Som vanligt.
navi
Halarmärkena från NAVI gick snabbt åt!

Nästa år hoppas vi på snö och att vi har en pulka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s