Den 11:e februari var det dags för den första sitzen för detta år, som ordnades i samarbete med W.A.R.U.M som alltså är filosofernas förening.
Planeringen styrelserna emellan hade skett via en fb-chatt samt ett möte som var så flummigt som det bara blir då teologer och filosofer träffas för att planera. Men resultatet blev bra!

Filosoferna hade gjort ett sånghäfte med sånger och teologerna lärde resten av deltagarna Mosesången, det var lite trångt att stå och göra rörelser, men det gick!

sitz1

På den sena eftermiddagen började de båda styrelserna vara på plats med massvis med sitzsaker samt sina egna utstyrslar till temat. Bord flyttades, värdinnorna stod och fixade mat, mjölk värmdes upp och till sist började folk dyka upp.

sitz2
Ordförande, vice-ordförande och sekreteraren chillar innan anstormningen av människor började.

 

Förrätten bestod av en mellanmålspatukka, huvudrätten var nuggets och franskisar och efterrätten en munk. Och icke att förglömma välkomstdrinken som var minttukakao. Allt enligt tema.

sitz3
Förrätten är upplagd! Och sångledaren Lååra-Saara värmer upp.
sitz4
Människor började dyka upp och Heidi fixar det sista med dukningen.

Efter att allt ätandet var färdigt skickades alla ut under tiden som borden flyttades undan och så blev det dags för eftersläpp! Mera människor dök upp och det blev allt varmare nere i underjorden. Senare på kvällen hittades många endera i trapphuset eller utomhus för att tillfälligt få svalka av sig och en tid efter att det bytt datum förflyttades eftersläppet till andra ställen medan andra gick hem för att sova.
Tack alla deltagare och tack W.A.R.U.M för ett bra samarbete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s