Bloggansvarigas minneskort till kameran var ute på egna äventyr, därav den långa väntan på detta inlägg.

Den 7.11 var det dags för den årliga höstfesten. Vädret hade beslutsångest och det kom ner vatten, blåste och senare blev det uppehåll. I Gula huset rörde sig finklädda teologer samt icke-teologer tills det blev dags för alla att ockupera platser åt sig i runda rummet, som snabbt blev fullsatt och det talades och skrattades med bordsgrannarna.
Snart bjöds på god lasagne, sallad och bröd och till efterrätt varsin stor bit morotskaka och kaffe, så alla gick hem mätta och belåtna efter festens slut.
Vi fick njuta av tal av Birgitta som berättade om tidens gång och telefonernas utveckling och fick även se TF:s första telefon. Utvecklingen har gått framåt kan vi konstatera!bloggen3bloggen2

Förtjänsttecknen delades ut för andra gången, där 3/5 av mottagarna var på plats: Faffen, Boije och undertecknad Hanna. Marco och Niklas fick sina i efterhand då de inte var på plats. Också Marina uppmärksammades för att hon blivit invald i kårfullmäktige. Grattis till allihopa!

bloggen1
Förtjänsttecken ska delas ut!

Det blev dags för auktion och det gick vilt till i buden, tröjan gjort av syskonen Lundstén prövades, auktionsföremålen diskuterades och köptes tillsammans med andra. Speciellt böcker som våra kära lärare har rört vid eller signerat blev det stundvis en vild kamp om. Av pengarna som kom in bestämde styrelsen att sätta 100 euro direkt till Filippinerna och resterande till fadderbarnen i Indien.

bloggen4
Den Lundsténska tröjan testas av Niklas och Faffen (den gick till Faffen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s