Kära föreningsmedlemmar! TSF har firat sin traditionella höstfest med allt som hör därtill.

Under auktionen samlades det in 342 € till våra fadderbarn, tack alla som donerat någonting till auktionen och till alla som deltog i själva auktionen.

Under kvällen delades även en del förtjänsttecken ut för att tacka medlemmar som bidragit med någonting för föreningen. I år delades förtjänsttecken ut till följande personer:

Alexander Nykvist, Förtjänsttecknet – För att komplettera sin samling, eftersom han redan gjort tillräckligt för Stora Förtjänsttecknet.

Anniina Krappala, Förtjänsttecknet – Anniina har suttit i styrelsen och under flera år representerat föreningen i olika sammanhang och arbetsgrupper.

Karolina Skogström, Förtjänsttecknet – Karolina har visat sig att vara en aktiv Tsf:are som förbättrar stämningen och samhörigheten emellan teologer. Hon har bl.a. varit med både i styrelsen och flera gånger varit tutor som verkligen arbetat mycket för och med gulisarna.

Sandra Peltonen, Förtjänsttecknet – Sandra har ställt upp i vått och torrt med musik på fester. Hon har hjälpt med marknadsföring, organisering av evenemgang och har ofta tagit på sig olika ansvarsposter på fester.

Vilja von Weissenberg, Förtjänsttecknet – För sina vå år i styrelsen varav ett år som ordis, samt den enorma määng arbete hon satt på föreningen under denna tid.

Föreningen har även hållit sitt höstmöte och styrelsen 2023 består av:

Ordförande – Hannes Åkerblom

Vice-ordförande – Karolina Skogström

Skattmästare – Oscar Taht

Sekreterare – Alexander Renqvist

Övriga styrelsemedlemmar – Eetu Miikkulainen, Jakob Nylund, Taito Kauppi, Valter Sirén

Grattis och lycka till med arbetet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s