Länk till anmälan: https://kide.app/events/aca1018b-7a0d-410c-a5c7-7243eac8c8ff

För första gången någonsin ordnas för alla teologie studerande gemensamma TEOLOGDAGAR!

Under senaste tiden har kontakt kommit fram i många olika kontexter och för oss växte också fram en önskan om en djupare kontakt. Man kan studera teologi i Joensuu, Åbo och Helsingfors – och fastän man kan ha olika studieinriktningar finns det en gemensam sak som för oss samman – en tanke om att möta människor. Med denna tanke startar vi Teologdagarna!

Detta år ordnas Teologdagarna 22-23.10 i Helsingfors. Till programmet hör bland annat en workshop, stadsorientering, kvällsprogram och en gemensam brunch. Evenemanget är alltså ett ypperligt tillfälle att hänga tillsammans och med låg tröskel bli bekant med teologistuderanden från andra städer!

Deltagandet kostar 18 € och i priset ingår program, halarmärke och gemensam brunch. AKI-förbunden bjuder på lunch på lördag, övriga måltider under lördagen sker på egen bekostnad.

Transporten till evenemanget sker på egen bekostnad, endera med tåg eller buss. Ifall flera är intresserade av gemensam skjuts, kan vi vid behov försöka reda ut en gemensam transport. Teologdagarna börjar kl. 14 på lördagen, och till den hinner man från Joensuu med tåget som avgår kl. 9 eller från Åbo med tåget som avgår från Kuppis 11.31. 

Övernattningen kan ske på två olika sätt. Deltagaren kan själv fixa boende åt sig, eller så är det möjligt att ta del av den gemensamma övernattningen på hostellet Cheapsleep. Dessa platser finns tillgängliga för de snabbare, och deras mängd beror på bokningssituationen på hostellet. Teologdagarna har inte gjort en förhandsbokning, men då biljettförsäljningen kommer i gång börjar vi boka sängplatser enligt intressenivån. En sängplats kostar 19 €, ifall det finns minst 10 övernattare. Så ta med din kompis också! Hostell-rummen är sk. dorm-rooms, alltså i ett rum sover mellan 6 och 18 personer. Rummen väljs enligt antalet intresserade, och rummen är könsneutrala. 

Du kan endast köpa en biljett per köp till Teologdagarna, men du kan äga fyra biljetter – dvs. att du kan köp en enskild biljett, fyra gånger i rad. Biljettköpet är bindande, men du kan försöka sälja din biljett, ifall du får förhinder. (Från Kide apps ”plånbok” kan du skicka din biljett åt någon annan, ifall du vet hens e-postadress.) Dock kan man inte då ändra allergier och specialdieter, ifall denna ändring sker efter att anmälan stängt.

Ifall du har frågor gällande biljettförsäljningen eller uppgifter som behövs, kan du ta kontakt med Riia Jurvanen, riia.jurvanen@helsinki.fi 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s