Bild: Anni Vænerberg

Det är förändring i luften i natt. Vi går in i ett nytt kalenderår, ett nytt verksamhetsår och ett nytt decennium. I och med bytet av verksamhetsåret tar förstås även en ny styrelse över i föreningen. Denna gång är styrelsen kanske mer ny än vanligt. Det är nämligen ingen i styrelsen 2019 som fortsätter i styrelsen för år 2020, och den nya styrelsen består helt och hållet av gulisar. För att avsluta föregående år, decennium – ja, kapitel kan man väl säga, och välkomna följande, har 2010-talets sista styrelse och 2020-talets första styrelse en liten hälsning till er, bästa TSF-medlemmar och övriga läsare av bloggen.

2019 var ett mycket spännande och varierande år ur styrelsesynvinkel. Året började med höga förväntningar och förhoppningar – trots en väldigt liten styrelse skulle vi minsann lyckas med att få allt att gå ihop! Tidvis gjorde vi väl det, tidvis gick det inte riktigt som planerat, men överlag tror vi att vi uppnådde vårt mål. Föreningen står ju kvar ännu, betydligt stadigare än då vi inledde vårt verksamhets år (det är visserligen inte vår förtjänst, utan vi får tacka våra medlemmar, och framför allt årets ytterst aktiva guliskull för det). Men vi vågar påstå att styrelsen 2019 trots motgångar, sena kvällar och en del tårar lyckades med sitt uppdrag. Det skulle vi ändå knappast ha gjort utan er, bästa medlemmar, för utan er skulle det inte finnas någon förening. Därför vill vi nu en sista gång tacka er för förtroendet att ta hand om vår kära förening, samt för verksamhetsåret 2019. Det har varit en utmaning, ett äventyr och en ära!

Anni, Denise, Erika och Anniina
Bilder: Nadine Mabinda och Otto Lindén

Styrelsen 2020 ser fram emot inkommande verksamhetsår och önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Valter, Alina, Pinja, Jakob, Cassandra och Vilja
Styrelsen 2020: Uppe från vänster Vilja, Alina Valter och Jakob. Nere från vänster Pinja och Cassandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s