På samma sätt som förra året inleder vi det nya verksamhetsåret med en presentation av den nya styrelsen, som vi efter några om och men lyckades få ihop. I år kommer ni alltså att under årets fyra första dagar att få bekanta er med en ny styrelsemedlem varje dag. Ni kommer att få veta vad ni behöver veta, nästan behöver veta, eller inte alls behöva veta men som är kul ändå!

I år är det min tur att skriva först. Jag heter Anni Vænerberg och är ordförande för TSF i år. Just nu studerar jag för fjärde året, som ni kanske kan räkna ut påbörjar jag mitt femte i höst. En gång för länge sedan, under mitt gulisår, fungerade jag som värdinna för TSF, sedan höll jag ett år paus, och ifjol gjorde jag come back som vice ordförande. Förra hösten fungerade jag även en kort stund som blogg- och infobrevsansvarig för Studentteatern i Åbo rf. På min fritid gör jag lite för mycket. Jag håller på med rhönrad och teater, och försöker dessutom lära mig spela ukulele. Därtill gillar jag att sjunga, rita, pyssla, skriva, baka, vara med vänner och familj och organisera diverse mer eller mindre konstiga grejer.

Jag har haft en massa olika drömmar och planer för framtiden, men allra först, och längste, har jag drömt om att bli antingen prinsessa eller prima ballerina. Prinsessa insåg jag faktiskt att jag nog inte har någon chans att bli först i tonåren. Ja, jag var en lite för blåögd unge…

Största delen av mina favoritkändisar lever inte längre. Min absoluta favorit någonsin är Elvis Presley, men honom har jag aldrig levt samtidigt med. Ännu för ett halvt år sedan skulle jag ha sagt att den kändis jag helst skulle vilja träffa är Aretha Franklin, men nu lever inte hon heller längre. Just nu tror jag faktiskt att jag helst skulle vilja träffa Michelle Obama. Mitt intryck av henne är att hon verkar väldigt sympatisk, klok och snäll. Dessutom tycker jag hon med tanke på sin uppväxt är väldigt inspirerande (nej, jag har inte läst boken men planerar att göra det när jag har tid).

Vilken som är den bästa boken någonsin har jag lite svårt att svara på. Jag har läst väldigt många väldigt olika böcker, och gillar nog lite av varje bara det inte är för skrämmande. Största delen av alla böcker jag läst går på inga vis att jämföra med varandra, men de jag kommer tillbaka till gång på gång är Harry Potter-serien av J.K. Rowling, A Prayer for Owen Meany av John Irving och Nancy av Deborah Spungen.

Jag, 7 månader, som Lucia första gången i mitt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s