Fredag 19.10.2018 firade TSF sin traditionsenliga höstfest. Med endast 22 deltagare var årets fest inte den största höstfesten någonsin, men stämningen var god. Också i år samlades ett gäng nyare och mindre nya teologer och sådanas bekanta i Runda Rummet för att äta och dricka gott, njuta av program och tal, och umgås. Det blev en del glada återseenden, lyckliga miner och klingande skratt under kvällens lopp.

Programmet i år bestod av en live bedömning av det som bjöds på, utförd av det närapå legendariska brödraskapet Hoi Adelfoi, ett sånguppträdande av den skönsjungande kvartetten The In-Betweeners, den traditionsenliga välgörenhetsauktionen, utdelning av förtjänsttecken och de tillhörande talen av ordförande och en inbjuden talare. I år fick vi ta del av ett såväl roligt som ärligt tal av Janette Lagerroos. Det stora förtjänsttecknet tilldelades Karin Karlsson, och Anni Vænerberg och Cecilia Alameri fick motta var sitt förtjänsttecken. Därtill tilldelades hedersomnämnanden Hanna Maria Johansson och Laura Brännkärr.

Motiveringar bifogas inom en snar framtid.

Nu följer några bilder från partajet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s