På lördagen den 21.1 besökte jag (Karin) och Ilona Ungdomens Kyrkodagar på Lärkkulla i Karis för att sprida glädjebudet om teologin på ÅA! Vi hade ett fint litet bord på utställartorget (låter större än det var) bakom vilket vi och Sabbe turvis stod för att försöka locka UK-deltagare till ÅA. Andra som hade bord där var bland annat NAVI (Nuori Aikuinen Vaikuttaa Kirkossa), Fontana Media och Changemaker.
Det var en lyckad dag, det kom flera intresserade ungdomar och talade med oss, och i alla fall jag försökte sälja ÅA bäst jag bara kunde! Det fanns personer som var intresserade av teologin men också av många andra utbildningslinjer på ÅA, så jag fick verkligen plocka fram alla mina kunskaper! 😉
Vi ordnade en tävling där man skulle svara på frågorna: När spikade Luther upp sina teser och hur många var de? Bland de som svarade rätt så lottade vi ut sex stycken ÅA-tygkassar. En av våra helt egna teologer lyckades till och med vinna en (ni kanske ser Andreas gå omkring med en snygg grå kass nu!)…
Allt som allt; en mycket trevlig dag med många bekanta ansikten från runt om i stiftet och många nya bekantskaper! Tack UK!
// Karin

16251384_10211525442594922_348771801_o
Representations teamet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s