Den 3:e November samlades teologerna återigen under kristallkronan i Runda Rummet för att fira den årliga Höstfesten. Detta år hade styrelsen beslutit att återgå till rötterna, och återupptog traditionen att Höstfesten var en coktail-fest, och sålunda serverades enbart coktail-mat på festen.

Under festen bjöds det på drink, mat och underhållning. Det delades även ut förtjänsttecken, och kvällen avslutades i vanlig ordning med auktionen, från vilken alla pengar oavkortat går till våra fadderbarn.

Vi låter bilderna tala för sig:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Välkomstdrinkarna återspeglade ordet ”höst” i Höstfest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ordförande Karin hälsar alla välkomna

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Få saker för människor samman såsom bilder på kattungar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maten var som sagt av coktail-karaktär.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Små portioner betyder att man får ta mat fler gånger.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En av våra duktiga värdinnor bär in mer mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vår festtalare Patrik Hagman berättade om vad som gör oss teologer så unika.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Många teologer (och vänner) under samma tak.
piejesudomine
Tre teologer fick för sig att uppträda som benediktinermunkar. Såg ungefär ut såhär: (https://youtu.be/e4q6eaLn2mY) Foto: Claus Ståhlberg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En teolog-kvartett uppträdde med ett par sånger.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Karin förbereder sig för att dela ut förtänsttecken.
Denna person har under sina år vid teologin alltid visat positiv attityd gentemot föreningen och de program som föreningen ordnat. Personen har aldrig klagat på den hjälp eller det stöd som personen inte fått, utan tvärtom alltid varit glad när hon fått det hon önskat om. Dessutom har personen visat stort engagemang genom teologernas fotbollslag Manu Dei och i princip sett till att laget funnits till de senaste åren. Styrelsen har beslutat att ge Teologiska Studentföreningens Förtjänsttecken åt Carolina Myrskog.
Denna person har genom sin oerhört stora omtanke och hjälpsamhet gjort föreningen många tjänster. Personen sprider glädje i mysrummet, hjälper till när det behövs, tar ansvar om något behöver göras och ser till att allting som bes om också görs. Om man ber om något av denna person så vet man att det alltid blir kvalitetsjobb och att allting är under kontroll. Personen har också suttit i styrelsen under två år och då jobbat utan att klaga och med hela sitt hjärta. Styrelsen har, i hennes frånvaro, bestämt att ge Teologiska Studentföreningens Förtjänsttecken åt Ina Laakso.
Denna person har under flera år visat stort engagemang, omtanke och kärlek till föreningen. Hon har genom sitt arbete i styrelsen under flera år också sett till att viktiga saker blivit skötta. Hon har alltid hjälpt till när det behövts, oberoende om hon suttit i styrelsen eller inte. Under sitt år som ordförande såg denna person till att föreningens nya stadgor utvecklades och godkändes, att mysrummet fick ett nytt utrymme och att föreningen också på andra sätt mådde bra. Styrelsen har beslutit att ge Teologiska Studentföreningens Stora Förtjänsttecken åt Laura Serell.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vice-ordförande Ina drar igång auktionen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bland det mer ovanliga som auktionerades ut fanns en printer.

/Otto

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s