Och så har inlägget om gulissitzen tydligen inte kommit upp när det skulle (aka i september), så här kommer det sådär två månader senare (hey, I will remind you of divinans tid, då kunde detta ses som tidigt)


Det blev gulissitz också detta år i september! De nya studerande skulle få lära sig sitzandets grunder och det gjorde de förhoppningsvis. En del av de äldre fick också bli påminda om hur man sitzar, det är alltid bra att fräscha upp minnet.

Gulissitz1 15

Styrelsen hade personalens kafferum som läger. Som vanligt. Här fixades och förvarade mat och det var här som Inski & Oscar tillbringade största delen av sitzen.
I och med att det var gulissitz så var dresscoden gult för gulisarna och halare för gamyler. Och så hade vi några MK:iter med sina gula halare, icke gulisar ska nämnas. Snapsen var färgad med karamellfärg till lila och gult, lila till gamyler, gul till gulisar.

Gulissitz2 15

Fanan presenterades eftersom den får komma ut och röra på sig allt för sällan, det finns för lite fantåg tydligen. Amiral Carolina och Otto var sångledare och Mosesången sjöngs som den alltid görs.
Förrätten bestod av nachos! Vilket webbansvariga Hanna kan meddela att inte var någon bra idé att äta samma dag man varit till tandläkaren.

Gulissitz3 15

Huvudrätten var tortilla – mums! Som vanligt då man äter tortilla blir det för mycket fyllning, bröden är alltid för små, så det yrde fyllning över halva bordet. Eftersom det var gulissitz med lite chillare regler tog halva styrelsen på sig att visa hur det går om man bryter mot reglerna. Straffsnaps!

Och mitt i allt började det höras sång ute i trappan, delar av Florakören och Brahe Djäknar kom på besök så teologerna fick lyssna på skönsång. Och som yngsta gulistjej fick Emma en serenad sjungen av BD. Så vackert!
Efter all sång blev det efterrätt (isglass for the win!) och det blev chill innan det var dags att avsluta allt. Jatko blev det för en del och för andra blev det sömn som lockade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s