Dags för värdinnornas presentation!

Jag heter Ina men lyder under namnet Inski allt som oftast. I år är jag värdinna i TSF
och det är megasuperdunderkul!

Min fiilis just nu är bra! (brukar ofta va en kulspruta). Jag skulle säga att jag är något av en sallad. Alltsom oftast är jag glad, sprallig och full av både energi och idéer men ibland kan jag också vara lite tråkigt, sådär som sallader kan ibland kännas, då dom int känns goda o fresha! Haha. Mina fritidintressen är tv-serier, party, allmänt häng och chillande samt lägerliv. Ibland (emellan blir det lite mera, okej?!) brukar jag resa också.

Vid sidan om teologi studerar jag folkloristik. Om jag vill förklara folkloristik skulle jag säga att det är tomtar och troll, men egentligen är det så  mycket mera som jag inte riktigt ens kan greppa. Men jag trivs superbra med mitt biämne (tror det kanske är för att jag är lite kär i troll. Shh…) Men folkloristik är nog min energikick och glädje. Och ifall ni hör eller ser mig titta på konstigheter eller läsa sagor så hör de faktiskt till mina studier. Okej, nu ska vi ju inte glömma teologin. Praktisk teologi ftw!(helt objektiv åsikt, alltså) Med mina teologistudier siktar jag på att bli teologie magister inom några år, så håll tummarna uppe!

Som en filmkaraktär skulle jag kanske vilja vara endera den som dör, för att det är lite småroligt. Men samtidigt sympatiserar jag med någon sidokaraktär som endera är alltid missförstådd, gör bort sig eller dyl. (Vet inte om folk skulle säga att jag absolut skulle välja hjälten på grund av min stora förkärlek för mig själv…)

Det bästa med att vara i styssen är absolut gemenskapen. Vi busar och skrattar tillsammans, får planera massa roliga evenemang och det viktigaste; BESTÄMMA SAKER! Och att fixa mat med Oscar e superdunderkul (läs: han som kockar, jag står för underhållningen under tiden)

Ifall man behöver mera kaffe eller en kämpekram så ställer jag alltid upp i vått o torrt!

1. Om jag skulle vara ett djur, vilket skulle jag vara? Helt klart en pumba. Hakuna
Matata! Uggla sku också vara helt coolt för då sku man få snurra på sitt huvud, hu
snärttit sku int de vara?!
2. Min favoritfärg De flesta av mina kläder är blåa men jag vet inte om jag egentligen
skulle kalla det min favoritfärg? Färgexplosioner e också ganska kul.
3. Naturell eller fixad? Om jag måste välja så absolut naturell! Men det är okej med
fixad (med) naturellt… 😉

Inski & OscarDet var en kort snutt om lilla mig. Va som folk, håll till höger o så ses vi snart 🙂

Oscar
Just nu är jag utmattad och hungrig. Jag känner mig samtidigt lite lat som händer mer ofta än sällan. Därför skulle jag just nu villa äta min pulled pork som jag har färdigt tillrätt i kylskåpet och som snabbt och lätt kan avnjutas.

Mina framtidsdrömmar är kanske smått tråkiga men likaväl så för då finns det större möjlighet att fullfölja dem. Alltså just nu känns det som att magisters pappren i handen, en bostad på landet, ett stadigt arbete och massor husdjur tillsammans med min själsfrände.

Om jag skulle vara en karaktär i en film skulle jag vara en random sidokaraktär. Eftersom man aldrig vet vad de kan hitta på eller vad de är för människor. Därför är sidokaraktärerna väldigt spännande att följa, ofta intressantare än huvudpersonen

Det bästa med att sitta i styren är att få vara med om att planera, diskutera och påverka i olika sammanhang. Men även kontakterna som knyts och vänskapen som sprudlar är minst lika värda.

En pinsam stund jag upplevde var på ett skriba läger för några år sedan. Jag sov och drömde att jag var en liten knatte igen och mina äldre syskon bråkade med mig. Och jag som var så liten kunde inte något göra så jag ropade på mamma. Samtidigt som jag ropade på mamma i drömmen, så vaknade jag till av att jag ropar på mamma på riktigt och helt sjukt högt. Jag låg vaken några minuter efter det eftersom jag funderade om jag väckte några konfirmander men när jag inte hörde något ljud från rummen så somna jag på nytt. Dagen efter kom några konfirmander å frågade om allt är bra och hur jag mår (lite pinsamt då man var assisterande ungdomsarbetsledare) och jag förstod inte först varför de fråga men sen kom den pinsamma tystnadens stund då jag kom ihåg att jag ropat på mamma i drömmen.

Från den rätta synvinkeln och med gott sinne hittar jag alltid nya saker att beundra, men den finaste platsen jag varit på är kanske uppe på fjällen i Tromsö under vinter månader när norrskenen lyser som starkast. Jag fördrar solnedgång, jag är ett natt kreatur 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s