Nog för att styrelsen 2015 redan har arbetat en tid, men det är aldrig försent för en presentation! Så här kommer nu de tre första människorna (aka de som först skickade in sina svar, och detta påbörjades redan i våras så tidsformerna kan vara lite hitåt och ditåt).

  ORDFÖRANDE LAURA

Hej hopp!
Presentation, joo… int de lättaste om vi säger så. Och nu går det på dålig svenska och talspråk. Fiilisen e kanske int den bästa, lite jobbigt med allt pendlande och stress från olika håll, men man ska vara positiv så helt jees faktiskt sådär överlag. Jag fick ju äta smörgåskaka och kaka idagså de e bueno.
låårasaara ISådär på tal om mat så sku jag beskriva mig själv som en grillad champinjon med Koskenlaskija fyllning och wrapped in bacon. Fråga int varför… de blir för svårt 😀

I en film sku jag troligtvis vara den som dör först för ja, jag e enormt klumpig och alltför blåögd ibland… annars så nån random. Och sen till raka motsatsen när vi talar om en teologisk dröm… jag ska ju alltså bli ärkebiskop (NOT). Eller kan man bli ärkelärare?
Det bästa med att sitta i styssen e att man får vara me när de händer. Fast de e kanske de sämsta me styssen också, hehe. Men joo, de e kiva o så har man nu int tråkit i varje fall.

3 snabba frågor:
När du är omotiverad och måste studera, vad hjälper dig att bli mer
motiverad? Att bli motiverad är svårt, jag tror jag brukar sitta och drischa på
9gag eller liknande sidor och skratta åt helt dumma juttun innan jag tvingar mig själv att studera. H. Ingen kandidatavhandling ännu heller…

Om du fick resa vart som helst, vilken plats skulle du välja? Typ världens svåraste fråga att bara välja ett ställe. Men ööh, typ USA och en roadtrip till alla nationalparker som typ Yellowstone, Yosemite (va e de här för Y juttu btw?) och Glacier park m.fl.

Havets djup eller bergstoppen? Rädd för höjder och rädd för att djupdyka i vatten så kan de bli en bättre fråga? 😛 Men ska vi säga havsdjup… då kan man åtminstone int falla ner.
Eder ordförande,
Lååra-Saara

SEKRETERARE HEIDI

Jag heter Heidi och sitter andra året i TSF styrelse, för tillfället som sekreterare ( alltså lär ja mej hela tiden att skriva lite snabbare, haha ) Det bästa med att sitta i styrelsen, är nog alla fina med-styrelsemedlemmar ( okej nu har ja sagt de, in case of att dom andra läser min presentatHeidiion…). Nämen ja älskar att organisera olika saker, olika evenemang och hålla i trådarna, så att sitta i styrelsen passar mej suveränt. För tillfället är jag ganska trött, då jag har en lång dag ( och ett långt styrelsemöte) bakom mej. Men annors har ja ganska bra fiilis, och faktiskt ganska glad över att studierna har börjat igen ( wow, de trodde ja aldrig att ja skulle säja).
Om ja skulle beskriva mej med maträtt, skulle jag säja chili-choklad. För de första eftersom man kunde leva på choklad, och för det andra eftersom ja har en ganska temperamentsfull sida, som man alltid inte förväntar sej att finns där. Haha. Om jag skulle vara en karaktär i en film, skulle ha vara hjälten, som människor i något skede misstänker
att är the bad-guy. Liksom just när folk tror att jag är bad-guy, så skulle ja komma fram och *BAM*, IM THE HERO!

3 snabba
Var ser du dej själv om 5 år ? –  Om 5 år hoppas jag att jag är ute i arbetslivet, och har det fint och bra, eftersom jag hoppas på att få ut en examen om 2 år. Exakt vad jag jobbar som är ännu lite flummigt, men jag hittas på det sociala området, troligen som ungdomsledare, men eventuellt som handledare på ett barnhem eller allmänt bara med att rädda världen. Man kan inte veta…

Skulle du hellre leva utan TV eller musik? – TV alla gånger. Man har ju alltid Netlix!!

Om du hade en superkraft, vad skulle det vara?-  Läsa tankar, men bara då jag själv vill göra det. Jag vill inte sitta i bussen och måsta lyssna på allas tankar hela tiden, men stundvis skulle de vara en nödvändig kraft att ha….
( okej mina 3 snabba, var nog inte så snabba….)

WEBBANSVARIGA HANNA

Jag är Hanna, femte årets kyrkohistoriker (hjälp när hände det?), andra året i styrelsen som webbansvarig och typ mitt mitt fjärde år som TSF:s bloggansvariga. Nånstans på denna hemsida finns en gammal presentation av mig, och en ännu äldre finns på Divinan från när jag och Linda tog över 2012. Hanna
Nu just är jag lite halvt trött och flummar på om allt möjligt i och med att jag sitter och funderar på vad jag ska äta idag på samma gång jag planerar mitt liv inför nästa vecka. Skulle jag vara en maträtt vet jag inte exakt vad jag skulle vara, men så länge det finns mycket gräddsås så är jag nöjd. Sås är det viktigaste på tallriksmodellen. På min fritid (finns sånt utanför graduskrivandet?) så försöker jag rasta mina kameror så ofta jag kan, läser böcker och ser på tv-serier (och spenderar allt för mycket tid på tumblr och pinterest). Och så är jag ganska kulturförstörd på ett bra sätt. Jag har sommarjobbat på teater hemhemma de senaste åtta åren och sett x antal pjäser sen jag var typ två år. Då jag blir stor vet jag inte riktigt vad jag ska bli förutom att jag planerar få ut mina magisterspapper nästa sommar, men till att börja med så blir jag nu lärare i religion och psykologi så får vi se vad som händer.
I en film skulle jag mest troligt vara endera en random sidokaraktär eller den som alltid dör i början. Då jag lekte som liten var jag ganska dramatisk och dog jämt, så säkert något sånt.
Det bästa med styssen är de nu sju andra mysiga människorna som man får tillbringa ett år med i så gott som symbios. Oftast älskar man varandra. Dessutom är jag den enda styrelsemedlemmen från Österbotten, det är viktigt att nämna i och med att Borgå håller på med någon secret mission att ta över världen.

3 snabba

Vilken är din favoritårstid och varför? Jag tänker säga alla. Jag skulle inte kunna bo någon längre tid utan alla fyra årstider, speciellt då jag är en fotonörd. Dock är vintern lite extra mysig då det är både min födelsedag och jul. Men ja, alla.

Vad ville du bli när du var liten? Ööhm. Typ en massa. Men jag har alltid sett en massa läkartvserier så läkare ville jag ofta bli som liten, och miljonär.

Flygplanspilot eller sjökapten? Det här är världens svåraste fråga, men jag tror sjökapten, det är enklare att rädda sig från en båt än ett flygplan om något går fel. Hehe.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s