TSF har under sina 47 år hunnit med mycket. Och då styrelsen städade hittades två bortglömda skatter; en kokbok för fattiga studeranden samt en reseskildring från TSF:s resa till London år 2003. Dessa ska förstås delges med omvärlden!WP_20141103_18_38_02_Pro Först ut blir kokboken, som enligt pärmen är en överlevnadshandbok för fattiga studeranden. Som alla vet så är studiestödet inte riktigt det högsta och ibland blir maten lite enformig och tråkig (om man inte utnyttjar Gado eller andra kårrestauranger).

För att inte ta ut all spänning (och för att detta inte ska bli två kilometer långt) så delas kokboken upp i några inlägg och samma sak sedan med Londonresan. Ifall man vill ha hela kokboken (som totalt är 22 sidor med många recept) i pdf-form kan man slänga in ett mejl till hanna.ostman(a)abo.fi så kommer den till din inkorg ganska snabbt.  Här kommer de första sidorna!tsf001-1

tsf001-2
Och som alla vet så har säkert matpriserna ändrats lite sedan år 2003, men hej, det är mat och det är nog billigt!

Ifall man klickar på bilderna här nedan kommer de upp i större format!

tsf001-3
Kokt pasta, kokt ris, kokt potatis (2 alternativ), potatismos, stekt potatis och klyftpotatis (forts. på nästa sida)
tsf001-4
Ugnsbakad potatis, hasselbackspotatis, rösti, potatisgratäng, potatissallad, makaronilåda (3 alternativ), lasagne (forts. på nästa sida)

Så, det var det för denna gång! Potatis och pasta var visst temat denna gång…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s