Detta inlägg gömde sig visst i utkasten, hups!

Tisdagen den 16.9 på kvällen samlades halarklädda gamyler och gulklädda gulisar i auditorium Reuter, det var dags för årets gulissitz och Gnosis var också inbjudna!

Sabbe och Johanna var sångledare och gick igenom kvällens program, sitzandets regler och övrig info och så var kvällen igång.

Värdinnorna hade arbetat hårt för att det skulle finnas något att äta, och det fanns det! I och med att det var gulissitz var temat obviously GUL, så även i matväg. Till förrätt var det en morotssoppa, huvudrätten var fyllda paprikor och efterrätten bestod av mango-cheesecake, mums! Efterrätten var så god att den inte hann med på någon bild. Och värdinnorna var verkligen värda värdinnans skål, så hårt som de arbetat och fixat sån god mat. IMG_3778

IMG_3781

Under presentationsrundan konstaterades det att detta måste vara första gången Borgå överröstades då det gällde ljudnivå, de överröstades nämligen av Kronoby (som dessutom endast hade tre personer på plats). Men, en första gång för allt! Då man presenterade sig skulle man även berätta något som ingen i rummet visste om en, vilket orsakade en del hårt funderade för speciellt de äldre studerandena, och var inte det tillräckligt skulle man också välja mellan aliens och zombies. Många olika historier kom fram och aliens vs. zombies var också stundvis svårt att välja mellan.

IMG_3779 IMG_3780

Många sånger sjöngs, många av de finska platserna skulle upp på borden och det var en mycket trevlig kväll helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s