Det har hittats många odiskade blåa lånekoppar och styrelsen har tröttnat på att diska. Så, här kommer ett varningens ord!

Ifall styrelsen hittar flera odiskade lånekoppar kommer kaffekokaren (!!) att försvinna ur mysis tills kopparna är diskade. Vi önskar inte att vi ska behöva ta till de drastiska åtgärderna, så påminn era studievänner att diska koppen och använda lånekoppslistan så att vi har ett trevligt mysis där det finns kaffe att dricka. Vi är ju som en påminnelse inte längre ensamma i Reuterska huset, så det är trevligare för alla om det inte står odiskade koppar här och var.

/Hanna & den övriga styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s