Den sextonde januari var det dags för årets första evenemang, en spel- och sy halarmärkenkväll i Mysis och PT seminarierummet.

En skara gamyler och gulisar dök upp, många med halarna i släptåg. Efter lite allmänt chillande i mysis (och på uppmaning av ordförande Flinck) gick Ville, Leo, Sabbe och Stefan iväg för att spela Hotel medan gulisarna började sy fast sina första halarmärken. En del tog råd av de visa gamylerna om hur man bäst syr fast dem medan andra (Karin) hade sin egen metod för att få dem att sitta fast.

En hård kamp i Hotel
En hård kamp om hotellen
Duktiga gulisar som syr halarmärken
Duktiga gulisar som syr halarmärken

Spelkvällen genomfördes också på det moderna sättet med att sitta med telefonen i handen och spela t.ex. Simpsons, wordfeud eller quizkampen. Så spelade gjorde vi! Dock på lite olika sätt.

Karins metod var lim och tyngder (note: inga böcker kom till skada, de var väl skyddade med tidningspapper)
Karins metod var lim och tyngder (note: inga böcker kom till skada, de var väl skyddade med tidningspapper). Och Laura spelade.

Under kvällens gång började vissa bli hungriga, man hålls inte mätt på kaffe/te/glögg någon längre tid, men då det hittades popcorn i skåpet utbröt inte hungersnöd på fakulteten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s